London, The Ned: Möt våren med shopping på Oxford Street

Möt våren med lätta steg på Europas mest kända shoppinggata Oxford Street. Ta en kaffe, eller en afternoon tea, mellan varven – för att sedan fortsätta strosa runt i butiker. London, däri Oxford Street, erbjuder ett enormt shoppingutbud, med bland annat butiken Primark som årligen lockar massvis av turister med dess prisvärda produkter.

Vi rekommenderar att du under din vistelse i London bor på hotellet The Ned. Hotellet är omtyckt för dess centrala läge, med bar, restaurang och fitnesscenter. London Bridge, Liverpool Street och Saint Paul’s Cathedral är sevärdheter i närheten av hotellet.

London har förutom shopping även ett enormt utbud av sevärdheter. Se kändisars look-alike genom vaxdockor på Madame Tussauds eller upplev pariserhjulet The London Eye. Och för Harry Potter-fantaster finns det chans att få åka med på en magisk heldagsutflykt, där du får stiga in bakom kulisserna och vandra i dina favoritkaraktärers fotspår. Allt detta och så mycket mer – i en av Europas största städer.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• 3 nätter i ett rum (Cosy - no club access) inkl frukost.
• Avser resa 12-15 maj

fr. (paketpris) 22 995 kr

Paketpris för 2 personer inkl. direktflyg med Norwegian från Arlanda till London Gatwick, 1 st incheckat bagage per person.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.