Kulturweekend i Budapest!

Två timmar bort och du hamnar i den fantastiskt kulturella och historieberikade staden Budapest. Här väntar dig en weekend fylld av god mat, kultur och spännande shopping! Upptäck historiska gränder med mysiga caféer och butiker, samt ta del av flertal kända sevärdheter såsom Mattiaskyrkan från 1200-talet, Andrássyboulevarden, Széchenyibadet och Nationalmuseet.

Kozmo Luxury Hotel Suites & Spa

Låt dig omfamnas av en känsla av varm gästfrihet som fyller rummen och sviterna på det femstjärniga hotellet KOZMO Luxury Hotel Suites & SPA. Hotellet utstrålar elegans, estetik och exklusivitet ända ut i fingerspetsarna. Många av rummen har en stor fantastisk terrass som vetter ut mot sekelskiftsbyggnader, broar och vatten. Hotellet ligger i hjärtat av Budapest och här finns mängder av restauranger, sevärdheter och butiker redo att bli upptäckta av dig! 

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. kr

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.