Kulm Hotell: Bo i kungligt lyx med vy över lake St. Moritz

Ibland, om inte alltid, förtjänar vi att sova som de kungligheter vi faktiskt är. På hotellet Kulm i St. Moritz sover du i rokokoinspirerad och luxuös interiör under vingarna av en fantastisk unik atmosfär. Här bor du i ett femstjärnigt hotell, som känns tiostjärnigt alla dagar i veckan. Här badar du i den uppvärmda utomhuspoolen och äter utsökt middag på en av hotellets restauranger. Hotellets fantastiska vy utgörs av bergstoppar och Lake St. Moritz. Hotellet välkomnar husdjur och ligger centralt, med gångavstånd till massvis av restauranger, barer och shopping.

Kulm är en av de äldsta hotellen i byn och ett av hotellen som kan hävda att det var där vinterturismen startade för mer än 150 år sedan. Hotellet ligger i direkt anslutning till skidsystemet Coviglia där man kan ta lift upp till panorama Restaurant Piz Nair 10000 Feet som ligger 3097 meter över havet med utsikt över stor del av Engadindalen.

Bor du här så bor du i en guldgruva fylld av restauranger, sevärdheter och aktiviteter. Här finns restaurangen Pavarotti & Friends som tidigare resenärer har beskrivit som en dold pärla i oförglömlig atmosfär, med unik meny och med ett otroligt urval av vin. En prisvärd restaurang som vi varmt rekommenderar att du besöker.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. 50 250 kr

Pris per person för 7 dagar på Kulm Hotell, tåg 1:a klass från Zürich Airport till St. Moritz.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.