Kulm Hotell: Bo i kungligt lyx med vy över lake St. Moritz

Ibland, om inte alltid, förtjänar vi att sova som de kungligheter vi faktiskt är. På hotellet Kulm i St. Moritz i Schweiz sover du i rokokoinspirerad och luxuös interiör under vingarna av en fantastisk atmosfär. Här njuter du av dopp i den uppvärmda utomhuspoolen, med fantastisk vy över alpinska bergstoppar och Lake St. Moritz. Bor du här så bor du i en guldgruva fylld av restauranger, barer, shoppingställen, sevärdheter och aktiviteter. Här finns restaurangen Pavarotti & Friends som tidigare resenärer har beskrivit som en dold pärla i oförglömlig atmosfär, med unik meny och med ett otroligt urval av vin, en prisvärd restaurang som vi varmt rekommenderar att du besöker.

Kulm är även ett av de äldsta hotellen i byn som kan hävda att det var där vinterturismen startade för mer än 150 år sedan. Hotellet ligger i direkt anslutning till skidsystemet Corviglia, där du kan åka i lift upp till panorama Restaurant Piz Nair 10000 Feet som ligger 3097 meter över havet med utsikt över stor del av Engadindalen.

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.