Kliv ombord på en 200 meter lång yacht i världsklass

Önskar du vara ombord på en av världens lyxigaste yachter? The Ritz-Carlton Yacht Collection inviger nya specialdesignade yachter under 2022 och inspirerar resenärer runtom hela världen till att fördjupa sig i exceptionella upplevelser, utforska nya destinationer och främja den egna äventyrslusten. 200 meter långa yachter i världsklass, med 149 toppsviter utrustade med privata terasser med utsikt mot havet, är redo att låta dig vara bland de första att kliva ombord. In i en atmosfär som skapad ur den perfekta kombinationen av elegant lyx och spirituell frihet.

Upptäck Karibiens, Centralamerikas eller Medelhavets enorma utbud av öar. Du väljer själv vilken yacht vars färd passar dig och dina önskemål allra bäst. De flesta resor sträcker sig från sju till tio nätter. Gemensamt står de alla för en underhållning och ett äventyr du förmodligen sent kommer att glömma.

Yachterna är i övrigt utrustade med en multifunktionell plattform direkt i anslutning till vattnet, där du får möjlighet till att prova på mängder av olika vattenaktiviteter såsom:

  • Kajakpaddling
  • Paddleboarding
  • Vindsurfing
  • Segling
  • Snorkling

Så låt dig färdas iväg på ett äventyr du aldrig glömmer. Gör som grundarna bakom The Ritz-Carlton Yacht Collection säger: Lev obundet, lev fullt ut. 

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. kr

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.