Gator av julmagi i fantastiska Paris

Paris är slående magiskt när det kommer till årets mest uppskattade högtid julen. Hit åker miljontals turister årligen för att fascineras över Paris gator fyllda med imponerande juldekorationer, julbelysning och julmarknader. Åk hit och förundras över en miljon glödlampor i träden och fantastiskt utsmyckade julfönster längs med den populära gatan Champs Elysées. Eller besök Paris största julmarknad i La Défense, med över 350 hantverks- och matstånd på en yta av 13 000 kvadratmeter, eller testa dina skridskofärdigheter på isbanan nära Louvren. 

Magi i Ritz Paris

Mitt i Paris ligger det exklusiva femstjärniga hotellet Ritz Paris. Hotellet erbjuder en rad olika bekvämligheter såsom tillgång till concierge, rumservice och reception som är öppen dygnet runt. Du har även tillgång till en pool och en lounge under vistelsen. Från hotellet har du gångavstånd till Louvren, konstmuseet Musée d’Orsay och operahuset Palais Garnier, alla kända för att vara en av världens mest attraktiva sevärdheter och ännu mer uppskattade – under en så fantastisk högtid som julen. 

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

Pris på förfrågan.

fr. kr

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.