Ritz Paris – Ett av de mest legendariska hotellen i Paris

Paris är modets, kulturens och historiens mecka. Hit vallfärdar (åker) miljontals turister årligen för att shoppa på exklusiva shoppinggator och besöka museum och sevärdheter. Paris är också känd som en stad av kulinariska matupplevelser. Så förutom croissant och ett glas vin på en fransk bistro, finns det även ett rikt utbud av prisbelönta restauranger för alla smaker.

Magi i Ritz Paris

Mitt i Paris ligger det femstjärniga hotellet Ritz Paris. Hotellet besitter obeskrivlig charm och djup historia som gör det till ett av de mest legendariska hotellen i Paris. Med utsökt inredda sviter, restauranger med Michelin-stjärnor och överdådigt spa gör sig hotellet ytterst attraktivt. Om Paris är en levande drömstad, är Ritz Paris nyckeln till frodandet av den.

Hotellet erbjuder en rad olika bekvämligheter såsom tillgång till concierge, rumservice och reception som är öppen dygnet runt. Du har även tillgång till en pool och en lounge under vistelsen. Från hotellet har du gångavstånd till Louvren, konstmuseet Musée d’Orsay och operahuset Palais Garnier, alla kända för att vara en av världens mest attraktiva sevärdheter.

Detaljer

Pris på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.