JOALI Maldives: Svalka dig i din privata infinitypool

På den lilla ön Muravandhoo i Maldiverna ligger hotellet JOALI Maldives. Ett hotell som är inbäddat i ett drömparadis av skimrande laguner, elfenbenssand och palmer. Hotellets visioner är sprungen ur deras drömmar om att skapa en unik konstnärlig och spirituell resort. En resort som upprätthåller bilden om att vara lugnande lika mycket som äventyrlig. En resort, ett tropiskt paradis och en drömvärld inbäddad i en tidlös och harmonierande atmosfär skapad och tillgänglig för dig när du som allra mest behöver det.

På det femstjärniga hotellet JOALI Maldives bor du i en egen villa vid vattnet med en privat infinitypool och ett privat soldäck. Hotellet är mycket omtalat och attraktivt, med egen vingård, en restaurang, två barer och ett härligt spa. Hotellet gör sig perfekt för familjen med bland annat barnpool, lekplats, barnklubb och barnpassning.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. kr

Pris och datum på förfrågan.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.