I hjärtat av Marrakech

En värld av magi och mytomspunna historier

Destination: Marrakech i Marocko

Längd: Du väljer!

Fokus: Kultur, historia och avkoppling

Marockansk lyx och elegans

Marrakech i Marocko erbjuder en rik kulturell upplevelse där besökare kan utforska den marockanska kulturen, historia och arkitektur genom att besöka platser som Koutoubia-moskén, Bahia Palace och de livliga souks. Dessutom kan man njuta av den läckra marockanska maten och uppleva konst, hantverk och avkoppling i stadens hamam och spa-anläggningar. För de äventyrslystna finns möjlighet att utforska Atlasbergen och Saharaöknen för en natur- och äventyrsupplevelse. För många symboliseras Marrakech med en värld av magi och mytomspunna historier, varmt öppen för besökare att åka hit, följa med och omfamnas av en värld av allt och så mycket mer.

Mitt i Marrakech ligger hotellet La Sultana Marrakech. Med sina 28 exklusiva rum och sviter, alla inredda i traditionell marockansk stil, är La Sultana Marrakech en plats där du kan koppla av och njuta av allt som denna fantastiska plats har att erbjuda, från de vackra trädgårdarna till det avkopplande spaet. Här kan du njuta av marockanska rätter och en mängd olika internationella rätter. Med en spektakulär utsikt över staden, är det också ett populärt val för en romantisk middag under stjärnorna. Dessutom erbjuder La Sultana Marrakech en mängd olika aktiviteter och utflykter för alla som vill uppleva mer av Marocko. Utforska staden Marrakech, åk på en kamelresa genom öknen eller koppla av på stranden – här finns något för alla och du kan läsa mer om urval av aktiviteter nedan.

Urval av aktiviteter

Utforska Medina

Gå vilse i de smala gränderna i Marrakechs historiska stadskärna, som är på UNESCO:s världsarvslista. Här upptäcker du traditionella marknader där du kan handla för kryddor, textilier, keramik och så mycket mer.

Upptäck Bahia Palace

Detta storslagna palats, byggt i slutet av 1800-talet, är känt för sina vackra trädgårdar och intrikata arkitektur. Det är en fantastisk plats att vandra runt i och beundra den traditionella marockanska designen.

Besök Saadian Tombs

Dessa historiska gravar daterar sig till 1500-talet och upptäcktes först på 1900-talet. De är en viktig del av Marrakechs historia och erbjuder en fascinerande inblick i det förflutna.

Intresserad av denna konceptresa?

Kontakta oss via formuläret eller ring vår säljare så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för dina ändamål. Välkommen!

0775 – 555 000

Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.