Inspiration hotell i Doha

Doha – Ultimata platsen för stopover!

DESTINATION: Doha som stopover, innan flyg vidare till slutdestination

RESELÄNGD: 2 dagar

FOKUS: Storstad, shopping och stränder

Minimera långtidsflyget – ta en paus i Doha

Doha i Qatar är hem för Hamad International Airport som är en viktig knutpunkt för flygresor. Många resenärer väljer att boka hotell i Doha under långa mellanlandningar eller för att göra en kortare vistelse innan de fortsätter sin resa. Här ger vi dig förslag på tre olika hotell i Doha som du kan bo på, för att inte bara rikta in dig på slutdestinationen – utan också njuta av så mycket mer mellan landningarna.

Urval av aktiviteter i Doha

Souker i stadskärnan

Besök Souq Waqif, en traditionell marknad med en rik historia och en livlig atmosfär! Här kan du uppleva den arabiska kulturen och handla för traditionella varor såsom kryddor, textilier, smycken och hantverk. Det finns också många restauranger som serverar lokala rätter och internationella kök.

Favorit!
Konst & kultur

Besök National Museum of Qatar, en imponerande och banbrytande institution som hyllar landets rika kultur och historia genom innovativa utställningar och arkitektoniska mästerverk! Muséet har även en vacker restaurang på taket med fantastisk utsikt.

Shopping & marinan

Ta en promenad längs The Pearl-Qatar, en konstgjord ö och lyxig bostads- och shoppingdestination. Njut av de exklusiva butikerna, restaurangerna och kaféerna längs vattnet och beundra de vackra båtarna och lyxyachterna.

Urval av olika hotell att bo på under din vistelse

Doha

Sharq Village & Spa a Ritz-Carlton Hotel

Välkommen till en oas av lyx och avkoppling med arabisk arkitektur och moderna bekvämligheter. Här vaknar du upp med utsikt över Persiska viken och njuter av hotellets privata strand och infinity-pool. Du kan också unna dig internationella rätter i autentiskt qatariskt kök, tillagat av prisbelönta kockar, eller njuta av spabehandlingar på det prisbelönta spaet.

Doha

The St Regis Doha

Genomsyrad av Mellanösterns mystik är The St. Regis Doha beläget vid West Bay, nära Diplomatdistriktet i Qatars sofistikerade huvudstad. Hotellet gränsar till Arabiska viken, där sanddyner, antik arkitektur och den natursköna Pearl Island skapar en magnifik landskapsbild. På hotellet finns mängder av restauranger och evenemangsutrymmen, inklusive en storslagen balsal på 1 850 kvadratmeter. The St. Regis Doha imponerar även med Guerlain Spa och har gångavstånd till fantastisk strand, där privata cabanas väntar.

Prisvärt!
Doha

Banana Island Resort Doha by Anantara

Banana Island Resort Doha by Anantara är en halvmåne av gyllene strand och vatten-villor strax utanför kusten från centrala Doha. Hit flyr du med privat katamaran, följt av ett händelserikt familjeäventyr. Här kan du surfa, dyka, spela golf, bowla, gå på bio eller tävla i lagunen med en mängd motoriserade vattensporter. Du kan också koppla av i en av Mellanönsterns bästa spaavdelningar på en intim ö-atmosfär med frodiga botaniska trädgårdar.

Vi hjälper dig från början till slut.

För oss är det viktigt att din resa blir precis så som du tänker dig. Genom gedigen erfarenhet av världen hjälper vi dig att lägga grunden för en enkel, trygg och fulländad resa. För att livet är de människor vi träffar, de minnen vi skapar och de platser vi aldrig glömmer. Om du önskar boka eller bara har en massa frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig med allt från experttips och inspiration till kostnadsfria offerter och bokningar. Varmt välkommen till oss.

0775 – 555 000

Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.