Grekland: Lyxweekend i Aten

Spendera en lyxhelg i Aten på femstjärniga hotellet de Grande Bretagne! Här äter du hotellfrukost på takterrassen med magisk utsikt över Akropolis och simmar i poolen på samma våning, med tillhörande poolbar. Önskar du varmare grader i poolen tillhandahåller hotellet även en egen spaavdelning.

I övrigt präglas hotellet av en genuin och gammaldags lyxig charm och är väl lämpad för dig som önskar komfort och bekvämlighet. Hotellet är perfekt för dig som helt enkelt vill andas lyx och romantik en hel vecka eller weekend.

Hotellets läge är bra, med gångavstånd till shopping, restauranger och sevärdheter. Mindre än en kilometer bort finns Atens mest välkända sevärdheter Monastiraki och Panathenaic Stadium. Restaurangen Roof Garden befinner sig också i närheten och är en av Atens bästa restauranger med flera utmärkelser. Njut av fantastisk mat och enastående utsikt över Akropolis och Parthenon. Ja, njut och andas in – en av världens mest antika huvudstad.

Detaljer

• SAS nonstop flyg
• Del i Classic Room Couryard View på hotell de Grande Bretagne
• Datum på förfrågan

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.