Gran Canaria: Svenskarnas favoritresmål år efter år

Svenskarnas relation till Gran Canaria är en ständigt pågående kärlekshistoria och resmålet toppar listan över svenskaranas favoritresmål år efter år. Vi alla associerar Kanarieöarna med något. Idag symboliseras ön med bra shopping, lyxiga hotell, spektakulära spaanläggningar och trendiga restauranger

På Gran Canaria ligger det femstjärniga hotellet Seaside Palm Beach, som är den första medlemmen av ”Design Hotels”. Här välkomnas du av en flaska cava vid ankomst och serveras en av öns bästa frukostar morgonen därpå. Endast 50 meter bort från hotellet ligger den berömda sandstranden i Maspalomas. Bland trädgårna på hotellområdet kan du njuta av sötvattens- och saltvattenpooler, som är uppvärmda året runt. Du kan också njuta av bastu, ångbad, relaxavdelning med avsvalkningspool och välja mellan flertal spabehandlingar. Ett tips är att prova på ”Salt Cave”, som är en djup inandning av de mineralrika ångorna som underlättar andningen och framkallar en känsla av välbefinnande.

Åtta golfbanor,varav tre ligger i närheten av hotellet, finns till hands och här finns även restauranger och barer för alla smaker. Detta och så mycket mer bland lummiga palmträdgårdar, fantastiska sanddynor, havet och charmig atmosfär.

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.