Edinburgh, Skottland: Ett av de bästa hotellen i världen 2023!

Gleneagles Townhouse ligger i Edinburgh, Skottland, och är just nu rankat till ett av de bästa hotellen i världen år 2023 (enligt CN Traveller). Det här eleganta hotellet ligger mitt i hjärtat av Skottlands mest ikoniska område och omsluts av ett fantastiskt landskap som bara väntar på att upptäckas.

Hotellet har på ett unikt sätt lyckats bevara sin autentiska charm och karaktär, samtidigt som det erbjuder all modern bekvämlighet som en resenär kan önska sig. Rummen är omsorgsfullt inredda med mjuka sängar och högkvalitativa sängkläder, vilket gör det svårt att lämna sängen på morgonen. Men när du väl gör det, kan du se fram emot en fantastisk frukost med lokala delikatesser som ger dig energi för dagen.

Gleneagles Townhouse är också en utmärkt utgångspunkt för att utforska områdets fantastiska sevärdheter, inklusive världskända golfbanor, fiskevatten och fantastisk natur. Och när du kommer tillbaka till hotellet kan du njuta av en välbehövlig avkoppling på spaet eller koppla av med en drink i hotellets mysiga bar.

Om du vill uppleva en oförglömlig skotsk semester med personlig service och en unik atmosfär, så är Gleneagles Townhouse det perfekta valet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.