Dubai: Världsmetropol, storstadsliv och paradisstränder

Dubai har på bara 30 år gått från att vara en anonym stad i öknen till att vara en världsmetropol och en av världens mest omtalade städer. Många av oss rankar Dubai högt upp på listan över världsstäder att upptäcka. Är du också en av dem?

Rum i arabisk modern stil, fantastisk havsutsikt från hotellbalkongerna, två pooler, tjugo restauranger, spaavdelning och massvis av aktiviteter för olika åldrar är vad som väntar dig om du bor på det femstjärniga hotellet Atlantis The Palm. Här kan du simma med delfiner, åka helikopter, besöka gigantiskt akvarium, bada på den kilometerlånga stranden precis vid hotellet och shoppa i några av världens mest exklusiva butiker.

På hotellet finns ett flertal restauranger att välja mellan, bland annat den prisbelönta restaurangen Nobu som bjuder på japansk mat och Gordon Ramsays restaurang Bread Street Kitchen Bar som bjuder på brittisk mat. Hotellet gör sig perfekt för familjen med barnpool, barnpassning, lekplatser, barnshower, barn- och tonårsklubbar och gångavstånd till Mellanösterns största vattenpark. Allt detta och så mycket mer – i ett av Mellanösterns mest attraktiva hotell.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• 7 nätter under höstlovet v.44
• Hotell Atlantis The Palm i Dubai
• Pris vuxna: 22 576 kr/person
• Pris barn: 15 569:-/person

fr. 15 569 kr

Pris avser del i fyrbäddsrum

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.