Curacao, Karibien: Simma i 27 grader året om

Byt ut kyla mot värme, regn mot sol och stress mot harmoni. Curacao är en avlång ö i södra delen av karibiska havet och förverkligar dina drömmar om att få uppleva ett tropiskt paradis i fullkomlig sinnesharmoni. Här är det varmt året om med en medeltemperatur på 27 grader i såväl luften som i vattnet. Här är vattnet en grundläggande komponent för utförandet av de populäraste aktiviteterna. Uppfyll drömmen om att få simma med delfiner, åka på katamaranturer eller dyka. Där just dykning är mycket populärt här. Det turkosa genomskinliga vattnet med fantastiska korallrev, sjunkna fartyg och undervattensgrottan Blue Cave förklarar just varför.

Vi rekommenderar att du bor på Curaçao Marriott Beach Resort om du vill åka hit. Hotellet är fantastiskt, med bra läge vid stranden, högklassig service, 2 stora pooler och en bar, och har även nära till ett flertal kända sevärdheter. Hotellet är perfekt för familjen med rymliga rum, barnklubb och ett stort utbud av barnaktiviteter.

Detaljer

• Flyg med KLM från Arlanda
• 7 nätter på Curacao Marriott Beach Resort
• Datum på förfrågan

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.