Cervinia: Alpernas populäraste skidort

Cervinia i Schweiz är utan tvekan en av Alpernas mest populära skidorter och är en återkommande favorit hos många skidfantaster. Med ett enormt stort skidområde, som dessutom gränsar till populära Zermatt, erbjuder Cervinia dig tillgång till pister av sammanlagt 350 kilometer samt skidåkning i glaciärer på 3 883 meters höjd. Denna by lever upp till den idealiska bilden av en tvättäkta italiensk autentisk och charmig by, med fantastiska utsikter, exklusiva restauranger, nöjen, höga snöfyllda alptoppar och möjlighet till skidåkning året runt. Cervinia är även minst lika fantastisk att upptäcka även på sommaren. Upptäck du med!

Åker du hit rekommenderar vi att du bor på det femstjärniga hotellet Hermitage Hotel & Spa, som ligger nära skidområdet Breuil-Cervinia. Detta välkomnande och familjevänliga hotell erbjuder sina gäster tillgång till spaavdelning, fitnesscenter, minibar på rummet, rumservice och närhet till fantastiska restauranger bland annat.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. 54 210:- kr

• 7 nätter i dubbelrum på det femstjärniga hotellet Hermitage Hotel & Spa

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.