Celerina: Nära till världens bästa skidort St. Moritz

Är du skidfanatiker och söker dig till världens bästa backar? Eller är du ny i svängen, men vill uppleva en mer fascinerande vy i ett nytt spännande Schweiz? Oavsett vad du än söker eller på vilken nivå du än befinner dig på vad gäller skidåkning, så erbjuder backarna i St. Moritz (bestående av sammanlagt 350 kilometer pister) något för alla.

St. Moritz i Schweiz är en av världens äldsta och bästa skidort. Här har kungligheter och jetsetsocieten semestrat sedan sekelskiftet. Världens bästa skidorter har allt. Backarna. Atmosfären. Nöjeslivet. Vyn. Ja, allt. De vackra alpinska fjällen som omger St. Moritz är uppdelat i fem liftsystem, där en av dessa är Corviglia. Om du är en erfaren skidåkare är backarna i Corviglia en bra utgångspunkt, då Corviglia är ett av världens främsta snösportsområde med pister som har varit med i OS och VM. Här finns dessutom en snöpark med hinder för de som utmanar åkningen lite extra. Här befinner du dig på 1850 meters höjd och kan åka i backar på 3300 meters höjd. Skidbyn är omtalad för att ha ovanligt fluffig snö – perfekt för dig som gärna åker offpist mellan varven. Och när du mellan varven behöver varva ned så kan du även prova yoga, mitt i backen, i världens första yogapist.

Om du vill bo prisvärt och ha nära till backarna i St. Moritz rekommenderar vi att du bor på hotellet Chesa Rosatsch i Celerina. Hotellinteriören påminner om en typisk äldre schweizisk stil med inslag av rustika trägolv, träväggar och äldre trämöbler. Ett mysigt och gediget hotell, som har bastu, restaurang, bar och som välkomnar husdjur.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Pris på förfrågan
• Hotell Chesa Rosatsch

fr. kr

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.