Four Seasons

Bora Bora

Se presentationsvideo

DESTINATION: Bora Bora, Franska Polynesien

RESELÄNGD: Fr. 4 dagar

FOKUS: Vattenäventyr, privata exklusiva boenden, romantik

En paradisö i hjärtat av Franska Polynesien

Privata bungalowsviter som står på pelare över vattnet, lyxiga strandvillor och undervattensäventyr välkomnar dig till denna sandkantade idyll i skuggan av Bora Boras berg Otemanu.

Pris per person ca. 90 000:-

Inkluderar:
Flyg: Air France + inrikesflyg till Bora Bora (t o r)
Datum: 22-29 november 2022
Boende: 7 nätter på Four Seasons, superior svit utsikt mot stranden

Intresseanmälan

Urval av aktiviteter

Magiskt Snorkeläventyr

Möt din lokala guide vid resortens kaj och följ med över Bora Boras berömda lagun på en motorförsedd kanot, polynesiernas traditionella båtar. På denna privata rundtur kommer du uppleva ett oförglömligt undervattensäventyr. Färgglada fiskar bland drömlika koraller, fascinerande stingrockor, svartfenade revhajar och citronhajar. Turen avslutas med en härlig lunch bestående av äkta polynesisk mat. Lunchen avnjuter du på en privat liten ö tillsammans med din guide.

Spännande möte i konstens värld

Möt konstnären Alain Despert, ögruppens mest kända konstnär. Stig ombord på en privat yacht och följ med till huvudön där ett besök i hans studio väntar. Du välkomnas av Alain och hans fru Karen. Tillsammans delar de två med sig av sin inspiration. De visar även var hans färgglada mästerverk skapas.

Alain kommer att guida dig genom sin samling av konstverk och innan kvällen är slut avnjuts en utsökt middag där några av konstnärens signaturverk finns att beskåda. Denna minnesvärda kväll avslutas med en originalgåva från konstnären. Du har också möjlighet att beställa ett originalkonstverk att hänga på väggen där hemma, för att alltid påminna dig om din tid i paradiset.

Favorit!
HEIVA

Upplev Heiva på Bora Bora, öns årliga festival för sång och dans. Heiva äger rum varje år i juli och är känt för sin musik, dans, sång och sportevenemang som visar upp det polynesiska folkets kultur. Tillsammans med din guide får du en inblick i kulturen och dess betydelse för det inhemska folket.

Boendet

Four Seasons Resort Bora Bora

Beach Front Villa Estates

Perfekt för den stora familjen, grupper eller kanske längre vistelser. Våra lyxiga Beachfront Villa Estates erbjuder stora utrymmen och avskildhet vid stranden. Exklusiva tjänster så som till exempel privat flygplatstransfer tur och retur, personlig villavärd och privat strand ingår.

Four Seasons Resort Bora Bora

Bungalow med avsvalkningspool

Perfekt för familjer eller smekmånadsresenärer som söker extra utrymme och komfort, dessa eleganta bungalower över vattnet har antingen privata avsvalkningspooler eller rymliga däckytor som ger direkt tillgång till lagunens turkosa vatten.

Intresserad av Bora Bora?

Kontakta oss via formuläret eller ring vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

0775 – 555 000

Jag är även intresserad av
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.