Bolzano: Forntida österrikisk by av djup historia

Känner du att du vill bo på ett hotell som för en gångs skull inte är som alla andra? Kanske bo på ett väldigt lyxigt guest house med österrikisk präglad arkitektur, där de höga mörka tornen utstrålar måttlöshet och ett förvärv av djup historia? Där slottskorridorer viskar storhet och praktfullhet, i atmosfären av gåtfullhet? Ja, då är Castel Hörtenberg något för dig.

Hotellet gör sig beläget i Bolzano i norra Italien och är ett levande bevis på innebörden av exklusiv komfort, utmärkt service och vacker interiör. Här kommer du att häpnas av en fantastisk miljö där stad möter bergskedjor. På hotellet finns det bland annat pool och spa med bastu och spabehandlingar.

Bolzano är en pärla i Italienska Sydtirolen. I byn går det att upptäcka massvis av välbevarade medeltida byggnader och flera hundra år gamla slott längs med bergssluttningarna. Här kan du exempelvis ta linbanan upp till bergen och blicka ut över den vackra omgivningen, cykla på italiens högsta bergsplatå Sieser Alm, besöka otaliga vingårdar och vandra i bergen.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Datum: 21-25 juli
• Långweekend 4 dagar inklusive hyrbil
• Flyg med KLM till Verona
• Boende Castel Hörtenberg i Comfort Double
• 4 dagars hyrbil modell CDAR (Citroen C4 eller liknande)

fr. 12 500 kr

Pris per person

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.