Berlin: Stad av rikt kulturutbud med fängslande historia

När utbudet av museum, sevärdheter och utflyktsmål på hemmafronten är begränsat och redan utforskat blir Berlin ett perfekt resmål att resa till! Två timmar bort och du är i en stad i ständig förändring, med ett rikt kulturutbud och en fängslande historia.

Många reser till Berlin för att se kända monument och sevärdheter. 25 hours Hotel Bikini Berlin har nära till sevärdheter såsom Berlin Philarmonic, där världens främsta symfoniorkester spelar. Hotellet har också nära till Förintelsemonumentet, som är en av världens mest berömda sevärdhet.

Hotellets industristil är utmärkande och inspirerande, och har tydligt anammat Berlins kulturella prägel genom väggar fyllda av konst och rustika föremål. Industristilen i kombination med hotellets fantastiska utsikt, högklassiga service och prisvärdhet, gör hotellet högt eftertraktat bland turister. Det kreativa teamet från Studio Aisslinger leker med kontrasterna och förenar dem för att skapa en unik urban djungel.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Flyg SAS tur och retur
• Jungle Room, utsikt mot Zoo, 23kvm på 25 hours Hotel Bikini Berlin

fr. 6 250 kr

Priser baserat per person på avresa runt sep-okt, 3 nätter

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.