Barcelona: Storstadsmetropolisk puls och kulturstad

Barcelona är för många förknippad med turism, sol, bad, shopping och fotboll. Staden är världens fjärde mest besökta stad och erbjuder såväl småstadskänsla som storstadsmetropolisk puls. Här finns ett stort kulturellt och historiskt utbud, med muséer och historiska byggnader såsom den fantastiskt unika katedralen Sagrada Família, och det gigantiska konstmuséet Palau Nacional.

Om du vill få ut allt av din vistelse rekommenderar vi att du bor på hotell W Barcelona. Hotellet skriker lyx ända ut i fingerspetsarna och är ritad av den världsberömda arkitekten Ricardo Bofill. Många turister känner igen hotellet, då många solat på Barcelonas mest kända strand som ligger precis i anslutning. Alla rum och sviter har panoramautsikt över Medelhavet. Här finns 2 restauranger, bar, strandbar, inomhuspool, spa, spabehandlingar, ångbastu, bastu och tillgång till roomservice dygnet runt och barnpassning på rummet. För jobbresan gör sig detta hotell väl lämpat med ett stort utbud av evenemangslokaler, mötesrum, konferenscenter och business-service dygnet runt.

Men bäst av allt är nog ändå, att det faktiskt går att uppleva och att det faktiskt finns – ett europeiskt storstadshotell som möter den absoluta idealiska drömbilden om ett femstjärnigt superlyx. Så. Låt dig avnjutas ett glas champagne på ett magiskt soldäck med en infinitypool i anslutning till Medelhavet.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• 3 nätter

fr. 10 295 kr

Pris per person med del i dubbelrum, för resor sep-okt.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.