Barcelona: Storstadsmetro-polisk puls- och kulturstad

Barcelona är för många förknippad med turism, sol, bad, shopping och fotboll. Staden är världens fjärde mest besökta stad och erbjuder såväl småstadskänsla som storstadsmetropolisk puls. Här finns ett stort kulturellt och historiskt utbud, med muséer och historiska byggnader såsom den fantastiskt unika katedralen Sagrada Família och det gigantiska konstmuséet Palau Nacional.

Om du vill få ut allt av din vistelse rekommenderar vi att du bor på hotell W Barcelona. Hotellet skriker lyx ända ut i fingerspetsarna och är ritad av den världsberömda arkitekten Ricardo Bofill. Många turister känner igen hotellet, då många solat på Barcelonas mest kända strand som ligger precis i anslutning. Alla rum och sviter har panoramautsikt över Medelhavet. Här finns 2 restauranger, bar, strandbar, inomhuspool, spa, spabehandlingar, ångbastu, bastu och tillgång till rumservice dygnet runt samt barnpassning på rummet.

Men bäst av allt är nog ändå, att det går att uppleva och att det finns – ett europeiskt storstadshotell som väger upp mot den ideala bilden av ett femstjärnigt superlyx. Så låt dig avnjutas ett glas champagne på ett magiskt soldäck med infinitypool precis i anslutning till Medelhavet.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• 3 nätter på hotell W Barcelona

fr. 10 295 kr

Pris per person med del i dubbelrum.
Datum på förfrågan.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.