Bahamas, Grand Hyatt Baha Mar: Kritvita stränder och paradisstränder

It ́s better in the Bahamas – öns egen slogan

Bahamas – man tänker osökt på kritvita sandstränder, paradisiska öar med vajande palmer, ett gnistrande, turkost hav och tropisk värme. En mer passande beskrivning kan man inte ge för precis så är det på Bahamas!

Bahamas var en gång i tiden en fristad för pirater och har en fascinerande historia som kretsar kring Nassau. Gör ett besök på Pirates of Nassau Museum där du kan utforska livet som laglös sjöfarare. En gång i tiden var det de som dominerade i Karibiska havet.

Följ i piraternas fotspår och res till Bahamas, ett pärlband av öar som tillsammans utgör en riktigt njutbar oas att längta till.

Grand Hyatt Baha Mar är en 4-stjärnig resort som ligger på den fantastiska sandstranden i Nassau. Brevid resorten ligger en golfbana som är perfekt för den aktiva. Känner du för att bli lite blöt? Det finns möjlighet till aktiviteter som sportdykning, skärmsegling och båtturer i närheten av resorten.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Flyg från Arlanda alt. Köpenhamn till Nassau med British Airways (t o r) med incheckat bagage, mellanlanding i London
• 9 nätter på 4-stjärniga Grand Hyatt Baha Mar, del i dubbelrum med utsikt mot omgivningen

fr. 25 895 kr

Pris beräknat per person på del i dubbelrum med avresa 1-10/10-22. Andra datum och annan familjekonstellation på förfrågan. Önskas enkelrum eller annan rumskategori går det att ordna mot en kostnad.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.