Avkoppling på en av världens nio bästa spaanläggningar

Aro Hā är namnet på en av världens nio främsta spaanläggningar, enligt CNN Travel. Den femstjärniga resorten har tilldelats ofantliga många utmärkelser världen över genom åren. Vogue Magazine skriver bland annat: ”This transformative Southern Alps retreat gives you a full physical and emotional overhaul”.

Resorten är omgiven av snöklädda höga alptoppar i Nya Zeeland, där resorten fokuserar fullt ut på hälsa och välmående vad gäller behandlingar, omgivning och mat. För att hålla kroppen och själen ren är köket växtbaserat med mat från närliggande gårdar. Här uppmuntras du en alpin vandring runt regionen innan du bjuds in till den exklusiva spaanläggningen och erbjuds terapeutisk massage i ett av behandlingsrummen, för att därefter få ta del av en avkopplande yoga-session med panoramavy mot bergen. Så tillåt dig att i första hand inspireras av fantastiska bilder, för att sedan boka nästa flyg hit. Vi hjälper dig hit.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. kr

Pris på förfrågan.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.