Algarvekusten: Europas bästa stranddestination

Du vackra, du sköna, Algarve. År 2015 utsåg Europe Travel Awards Algarvekusten i Portugal till Europas bästa stranddestination. Hit åker svenska turister årligen för att få uppleva milslånga sandstränder, enastående naturmiljöer, imponerande arkitektur, historiska fiskebyar och fascinerande utsikter. Ja, mycket går att säga om Algarve, även om det många gånger räcker med de bilder som så vackert ramar in en av (enligt vår egen åsikt) Europas vackraste destinationer. 

Om du bestämmer dig för att åka hit rekommenderar vi att du bor på det femstjärniga hotellet Pine Cliffs Hotel, a Luxuary Collection Resort. Detta ikoniska hotell gör sig beläget på höga klippor precis i anslutning till Portugals mest berömda strand Praia da Falésia och har fantastisk utsikt över Medelhavet och vackert anlagda trädgårdar. De bekvämligheter som ingår i hotellet inkluderar en 9-håls golfbana, en tennisklubb, en stor spaavdelning, 8 pooler, ett fitnesscenter och massvis av närliggande restauranger. Så, skäm bort dina sinnen på ett hotell som tar hand om dig – i en miljö så säregen, fantastisk och olik vår egen. 

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Flyg med BA
• Datum: 6/10-9/10
• Grand de Luxe-rum inkl. frukost

fr. 9795 kr

Pris per person

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.