Resetips

Vi är ombord på The Yacht Essoess i Palma på Mallorca

4 hytter, 8 sovplatser, 23,85 meter lång och 5,8 meter bred – ja, det är beskrivningen av den yacht som en av våra resespecialister precis är ombord på! Yachten gör sig just nu belägen i Palmas hamn och erbjuder en perfekt kombination av exklusivitet, elegans och hög prestanda. Här bor du bekvämt och avkopplande, omgiven av varma träslag, marmor och panoramafönster med fantastisk vy över Medelhavet. Ombord finns Wi-Fi, TV, AC, musik- och filmbibliotek samt bioutrustning. Du får även tillgång till vattenskidor, wakeboard, SUP, snorklingsutrustning, vattenskoter, stort soldäck och så mycket mer! Upplev dagar av magi på fantastiska The Yacht Essoess i Palma på Mallorca du med! Vi hjälper dig hit!

Önskar du mer information om eller önskar boka denna yacht? Tryck här för att komma i kontakt med våra resespecialister.

 

    

   

 

Du kanske också vill läsa..

Vi skräddarsyr din drömresa

Utöver våra färdiga resor och förslag så hjälper vi många kunder att skräddarsy helt egna resor. Vad din drömresa än är ser vi till att förverkliga den! Kontakta oss via formuläret nedan eller ring våra resekonsulter direkt så hjälper vi dig.

0775-555 000

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.