Resetips

Bingo Rimér berättar om sin resa till Maldiverna!

Bingo Rimér, fotograf, influenser och entreprenör, berättar om sin åttadagars-resa på hotellen Meeru Island Resorts & Spa och KAGI Maldives Spa Island på Maldiverna.

 

“Hellre en gång till Maldiverna än fem gånger till Thailand” sa jag en gång lite skämtsamt, men mycket sanning ligger i det där. Jag var med om livets mest magiska resa någonsin när jag besökte Meeru Island Resorts & Spa och KAGI Maldives Spa Island på Maldiverna med Julia för några år sedan. Alltså wow, var börjar jag? Många gånger tänker vi ju “jaja, det är ju redigerade bilder” men det här… ja sanden, vattnet och hotellen var EXAKT som på bilderna, om inte ännu bättre. Ja vi blev helt maniska i att fota allt. Vi var där i enbart åtta dagar men det var verkligen så värt det ändå. Och de som arbetade på hotellen var genuina, omtänksamma och gjorde allt för att vi skulle trivas och njuta av den avkopplande och intima atmosfär vi var omslutna av. För allt var så äkta, så stillsamt, men ändå så fullt av upplevelser att vraka bland. För det är något unikt med allt det där, kring att få vara på en plats som visar mig en värld av möjligheter, som förverkligar mig, förnyar livet och förevigar så mycket mer. Det är få platser som jag minns så väl och som jag så intensivt längtar tillbaka till och jag önskar alla allt det där – att få uppleva något som pausar tillvaron och som får en att inhämta kraft, för att komma tillbaka till verkligheten igen som en tusen gånger bättre människa. /Bingo Rimér

 
Läs mer om olika resorts på Maldiverna här!

Du kanske också vill läsa..

Vi skräddarsyr din drömresa

Utöver våra färdiga resor och förslag så hjälper vi många kunder att skräddarsy helt egna resor. Vad din drömresa än är ser vi till att förverkliga den! Kontakta oss via formuläret nedan eller ring våra resekonsulter direkt så hjälper vi dig.

0775-555 000

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.